Vi bakar inte bara läckra kakor och tårtor till dig, utan också färskt bröd.
Vi använder endast regionala produkter och naturliga mjölsorter.
I vårt sortiment finns bland annat dinkelbröd, surdegsbröd och kikärtsbröd.
Om du vill kan du också lägga till flera ingredienser, t.ex. en blandning av korn, sesamfrön eller valfria nötter.
Surdegsbröd är en riktig klassiker bland de flesta typer av bröd.
Det är inte bara hälsosammare, utan också mångsidigt i jäsningsprocessen.
Ju längre tid ett surdegsbröd får vila/jäsa, desto mer smakrikt blir det eftersom hälsosamma bakterier utvecklas genom jäsningsprocessen. Det sägs att ett riktigt bra surdegsbröd behöver 7 dagar för att uppnå önskad smak.
Innehåller: Rågmjöl, vatten, vetemjöl, jäst, salt, och en hemlagad brödkrydda gjord av anis,kummin malen, korinder och fänkålsfrön
90:-
Dinkel, eller spelt som det också kallas, är ett flera tusen år gammalt sädesslag. Man kan säga att det är vårt ”ursprungsvete” som började odlas i Europa redan på stenåldern.
Så vad är det med spelt som gör det så speciellt? Till skillnad från vanligt vetemjöl innehåller speltmjöl mer protein
Innehåller: Vatten, DINKELsikt, salt, jäst, örter (efter behov och önskemål),
solrosfrön och pumpafrön 75:-
Kikärtsbröd är ett mycket lättsmält och hälsosamt bröd med hög fiberhalt.
Alla de utsökta mjölsorterna kombineras för att skapa en speciell smak.
Innehåller: Kikärtor, vatten, jäst,rågmjöl, dinkelsikt, salt och linfrö.
80:-